Heeela veckan!

Sitter och myser med min fina underbara Mamma såhär på morsdag <3 Måste säga att jag är extremt nöjd...ialla fall om man bortser från att jag inte kan röra på nacken what so ever och måste sitta med min fina nackkrage för att inte ha allt för överdrivet ont. Det har vart en hård vecka för min lilla kropp...eller ja en hård fredag!

 

Men har haft den bästa veckan på riktigt länge! sol och värme, massor med grillning, bad och andra härligheter. Vart med Kim och Fredrika i princip varje dag. Det känns som att jag inte vart hemma på evigheter...trotts att jag har det, men bara för att sova. ;D och knappt det vissa dagar...Men om man ska ta en snabbrepris på veckan kanske? aaa finns nog någon stackare som är intresserad!

 

Måndag

På måndagen var det först lite parkhäng och solning med Nikita, Drika, Thias och emil. Efter ett tag kom även kim och Anders. Den fina dagen slutade med att först trötta ut sig rejält på volleyboll planen. Sen tog jag, Drika, Kim, Anders, och Albin bilen och drog till lillsjön. Där vi grillade och tog årets första bad! häärligthäärligt.

 

Tisdag

Sen på tisdagen åkte jag, Kim, Drika och Anders till stavsjö för att bada lite med nikita, skaffa en ny kompis i form av en forever alone and och spela lite kubb och badminton.

 

Onsdag

Sen var det onsdag...fortfarande massor av sol och dessutom lill-lördag! så surprise surprise, Jag, Kim, Drika och Anders drog iväg till Ensjön! Där vi grillade, badade, stekte i solen och drack öl. Sen på kvällen var det bara att festa hårt, vilket slutade med att jag och Kim däckade och tjaa jag vet inte vad som hände med drika och den andra snubben som hade ersatt Anders där någon gång mitt i allt...fintfint. Menmen det var en extreeemt bra dag!

 

Lite bilder från onsdagen.

 

 

Torsdag

Den första lugna dagen tror jag! bara fikade lite med Albin, Drika, Ch, Pelle, Pontus, Jennifer, och Römert

 

Fredag

Sen kom fredagen...vad säger man, festa hårt eller festa inte alls? Först tog jag några öl ute i solen med Albin och Pelle. Sen drog jag upp till folkparken med Drika och Jennifer. Där träffade vi Kim och Anders med flera...sen var det igång...fest i hela jäkla folkparken ja! Men för att summera min kväll...massor folk, lilla jag helt dränkt i öl (Fuck you drika!). Får två flygande? killar rakt på nacken. Får följa en alldeles för full Jennifer hem, få i henne mat och låta henne däcka. Drar hem till kim och fortsätter kvällen. Drar ut på cromwell. Och sen slutar kvällen med att jag och kim däckar bredvid jennifer i min säng. väldigt bra kväll allt som allt!

 

Lördag

På lördagen mådde man ju som man förtjänade...men det blev en härlig dag med Kim trotts att nacken lite halvt dödade mig. Vi började med att ta en cykeltur till ingelsta för att hitta skor till Kimii. Sen cycklade vi hem till honom, va där ett tag med alla muppar som bodde där hela helgen. Sen blev det en långpromenad till himpa, och sen runt strömmen...röra på sig när man är bakis javisst! Sen blev det grilla, och efter det fick jag säga hejdå till finfina Kim.

 

Gick hem och umgicks lite med Mamma och Linnea innan Ch ringde och fick ut mig på Cromwell. Blev ett underbart slut på lördagen med en finfin faceplant kl halv 5 på morgonen och massa bra musik och skratt!

 

Klantig Calle!
Så nu har jag gjort ett alldeles för långt inlägg om min vecka. Men a det är nice att få skriva ner allt som händer! och får verkligen hålla i mig själv för att inte skriva varje dag in i minsta lilla detalj xD Jag lovar skulle kunna skriva en hel bok om den här veckan! Men den har vart awesome.

ye!

I hate everything about you

Why do I love you

I hate everything about you

Why do I love you

 

Solsol och massa med sol! och ingenting att göra, fuck ye!

 

och ett extremt onödigt blogginlägg...tror inte det blir mycket bättre :D

 

Herrå!



why?

Ojojoj så fel det kan bli ibland! :D ångrar fett mycket från igår...så idag ska jag ha en fet bakis dag med massa omnomit godis och bara ångra allt :D

omnomnomomomomo

Dödläge i bloggandet just nu...har ju inget roligt att skriva, inte okej. Allt jag gör om dagarna är att umgås med mina awesome kompisar och må bra! :D

 

Just nu sitter jag och väntar på att Albin ska ha tid och träffa mig, och så väntar jag på att Kim den sega jäkeln ska komma förbi och sno mitt brännboll...men det vet man ju aldrig när det blir av xD

 

Ae har ju inget kul att skriva...så lägger upp två ego bilder istället! :D

 


Det bästa av det bästa

Riktigt bra dag! Den började extremt bra med att jag som sagt köpte Metaltown biljett och medan jag gjorde det kom en fin Nikita hem till mig. Sedan muppade jag runt med henne på stan ett tag och köpte lite hårfärg.

 

Tänkte prova att färga underhåret och se vad som hände...det slutade med att det blev så bra så jag drog iväg och köpte lite mera hårfärg och färgade lite till! Är så sjukt nöjd nu! :D Alltid härligt med lite nytt i livet. Men känner att jag inte är bra på det där att matcha färger med årstider osvosv som man tydligen ska göra xD

 

Sen tog jag, Albin, Drika, Nikita och Emil bilen och drog och tog en kvällspromenad vid Getåravinen. Blev inte ett bättre slut på dagen!

 

Först blev det en fin liten knut när endast underhåret va färgat :3

 

Hårhårhår! :D:D

Och en sexig Albin!

 

Vadå lukta på blomman, vad snackar du om nu?

Tror mera på att den kan smaka gott, inte lukta gott hallå!

 

Omnomnomnomnom!

 

Och så tycker jag att vi avslutar med lite....DUCKFACE POWER!

 

Blev visst en liten bildbomb...men det tycker vi om! :D



Metaltown

Yay!

 

Lycklig tjej har äntligen en Metaltown biljett! Nu kan det ju inte gå fel! :D

 

Och så ska jag spendera mindag med underbara Nikita! Gosh jag är lycklig just nu!


blablabla

Och så är man där igen. Med samma ångest som man alltid har efter att ha träffat dig. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen - jag ska fan inte träffa dig! Jag blir bara en tickande bomb...som min stackars mamma får hantera. Men till slut ska jag väl i alla fall lyckas sluta med det här?

 

Aja Idag planerar jag att ta det extremt lugnt hela dagen, och sen åka till stallet och reda ut allt skit där! Det lyckas nog bli bra tillslut! Sen får jag se om det händer något mera. Fast juste något jag verkligen ska få gjort idag är att köpa min jävla Metaltown biljett!! Men det tar ju emot att dom pengarna försvinner .-. Fast det är så värt det!

 

Och på tal om inget annat så luktar det rök i hela mitt rum! hatart! Men det är vad man får om man sitter vid en brasa hela kvällen. Men en fett mysig kväll i alla fall med en stor brasa, korv, och Albin, Jenny, Joakim, Linda, Ch, Pontus, Macke och en till snubbe som jag inte vet vem det va. Det var nice!

 

Nu ska jag koka kaffe och sitta med min älskade bok och drömma mig bort!



Så bjuder jag på en bild på mig och Drikas fågel Svante från en av dem härligt soliga dagarna i parken

 

 


Och den här, just because i lol´d


Bäst

Där jag hör hemma, det är med mina grabbar! <3

 

Kan verkligen vara mig själv när jag är med dom, det är sjukt..så jag måste bara säga det Albin, Pontus, ch och Macke det är dom grabbarna som alltid får ur det bästa ur mig och dom som alltid får se mitt riktiga jag!


Glee och hår

Måste bara skriva att Glee är så jävla bra! :D Jag vet att typ alla hatar det...men det är fucking awesome!


Sen funderar jag även på vad jag ska göra med mitt hår... känns som att jag aldrig kommer att komma fram till vad jag ska göra xD Men just nu står det mellan två val.

 

Antingen ska jag beställa blonda dreads att fläta in i håret.

(bild snodd från google)

Men typ något i den stilen.

 

Eller så ska jag färga håret rött! Men gör jag det kommer jag antagligen inte ha råd att skaffa några dreads...

Men tänkte mig

En röd i den stilen =)

Och ännu en snodd bild jao!


Kärlek

Han sa att han skulle ringa, men han ringde aldrig. han sa att han ville ses igen, men det hände aldrig. Han sa att det var unikt - men ändå kom han aldrig efter mer. Han lovade mer än han kunde hålla. frågan är om han fattar hur det känns? att tro att det här, det kanske kan bli något mer. Något för att använda hans ord, "alldeles speciellt". att glädjas över att äntligen få en chans att bli älskad. Bara för att få den förhoppningen nertrampad i gruset. igen. och åter igen bli övertygad om att det fan är omöjligt att bli älskad.

 

Tror nästan alla får uppleva det som står ovan, och vissa får uppleva det allt för många gånger. Hittade den texten i en tidning idag och kände att den var så mitt i prick, för antagligen väldigt många, så jag ville dela med mig av den. Sen är ju sanningen den att hur ensam man än känner sig så har man alltid någon som älskar en. Och man kan alltid bli älskad. Men det är den där lilla extra kärleken, den som inte en kompis eller familj kan ge. Det är den som är så svår.

 

Nu är det vår och soligt varje dag. Det är den tiden på året då inget brukar kunna få mig att känna mig nere. Plus att jag  är omringad av underbara vänner som jag vet älskar mig. Trotts det har jag nog aldrig vart såhär nere. Helt utbränd efter allt som hände under vintern. Hur tar man sig upp igen? Hur hittar man orken att resa sig och hitta sitt vanliga jag igen? Hur hittar man tillbaka till den där tjejen som alltid var glad, som inte hade något att blogga om för att det är mycket lättare att skriva deppiga blogg inlägg än glada?

 

Jag antar att jag hittar tillbaka till den tjejen igen förr eller senare. Måste bara få någon slags ordning på mitt liv och mina känslor igen. Det kanske är så enkelt att jag bara måste tvinga iväg mig själv på jobb som jag egentligen verkligen inte vill ha, bara för att komma igång och göra något igen och på så vis hitta motivationen? Eller så hamnar man då bara i den jobbiga depressionen igen...för det är ju något man verkligen inte vill.

 

Men jag är så trött på vårat vrickade samhälle...allt är stress och man ska alltid pressa sig till sitt yttersta, jobba ihjäl sig och bara se nöjd och glad ut. Jag vill inte det! jag vill bara få leva och känna mig glad, inte vara samhällets jävla robot.

 

Jaja...nu har jag fått skriva av mina emo känslor idag. Det hjälper att få skriva dom någonstans, där man ändå vet att det kanske är någon som kommer läsa det...konstigt va? aaa jag är konstig! Men nu ska jag ta mig ut i solen ett tag. Försöka vända min emo-dag så att jag får en bra och glad kväll!


Och efter all text så behövs ju en bild! så vi kör på en gammal bild, som jag alltid blir lika glad av!

Älskade bästis <3


Något måste jag ju göra...

Börjar känna att jag behöver pengar...alltså behöver jag ett jobb...jag lyckas inte med jobb...oh ye! Får ju skylla mig själv att jag inte lyckas få något jobb, men har verkligen ingen aning om hur jag ska ta mig ur den här jävla dvalan. Det är klart att jag inte får något jobb när jag inte vill och inte anstränger mig.

 

Jag måste bara hitta något jag vill göra så att jag kan hitta motivationen i mitt liv igen. Jag har ju alltid varit den som vetat exakt vad jag vill göra och vad jag måste göra för att ta mig dit. Därför är det så sjukt ovant med den här känslan av hopplöshet och av att inte ha en aning om vart jag ska ta vägen...

 

Jag tycker inte ens att stallet är kul längre. Jag vill inte åka dit och jag vill inte ha min häst. Jag vill inte bo hemma, men jag vill inte bo ensam. Kan jag inte bara få hitta något jag vill göra? hur svårt ska det vara egentligen?

 

Det skulle iof vara lite kul att försöka skriva en bok...men det lär jag ju aldrig ha tålamodet för. Nepp jag har slut på idéer .-.

Saknar att älska ridningen.
saknar att ha en hobby.

Igen!

Mycket inlägg idag...men så går det när man inte har något att göra! :D

 

Sitter och nördar min älskade Samuel Larsen som jag blev förälskad i genom glee. gosh han är ju underbar!

 

Så tänkte dela med mig av två låtar med honom bara för att han är så bra :3

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZrhKOZP5Py8&feature=relmfu

 

http://www.youtube.com/watch?v=rOAXWqOrzFs

 

Inte alls min stil egentligen...men aa älskar det.

 

 

 

 



Depp bella...vanliga bella numera

Orkar inte med känslor mera. Dom är så onödiga, så jobbiga, så inte okej. Måste ha något att göra att vara upptagen med under dagarna och kvällarna så jag slipper hinna tänka och därmed även slipper känna.

 

Orkar inte vara så deppig längre! får damp på mig själv!

I try to make it through my life

In my way

There is you

I try to make it through these lies

That’s all I do



Just don't deny it

Just don't deny it

And deal with it

Yeah deal with it



You tried to break me

You wanna break me

Bit by bit

That’s just part of you



I try to make you see my side

Always trying to stay in line

But you’re all I see right through

That’s all they do

Im getting tired of this shit

I got no room when inside this

But if you wanted me just deal with it

 

Så fin bild!

Hatar den lite.

 


cp nacke!

Blir galen på min nacke! det va något nytt va? eller? nae...

 

Måste komma på ett sätt att få mig själv att sova som en normal människa om nätterna och inte vakna upp med halva kroppen på golvet trotts att jag har två sängar...jag menar wtf? Har i alla fall lekt rövare inatt och min nacke mår inte bra idag vilket har resulterat i att spetsen på mitt vänstra pekfinger har "sovit" hela jävla dagen...störande! Men är glad att jag slapp ha förjävligt ont i hela vänsterhanden som jag brukar ha när min nacke inte orkar mera.

 

Kanske borde börja använda min älskade nackkrage igen?

Ne nu ska jag gå och hitta någon stackare som vill ställa upp och massera min nacke lite så att mitt finger kan bli normalt igen!


Oh boring day

Idag är en sån där sjukt cp dag...då mitt humör är i botten...så jävla arg är jag på stackars mamma och Linnea. och är man på det humöret gr ju inte något bra direkt. menmen uttråkad och arg...låter ju som att det bara kan bli bättre! :D och så har jag lite rose vin för att roa upp stämningen lite ;D Plus att jag väntar på världens bästa vän Albin så tja det blir bra!

 

Men när man är uttråkad kan man ju leka med den där camen som finns på datorn....

 

 


Ensamma kvällar

Sitter forever alone såhär en fredagskväll. Det är vid dom här tillfällena jag önskar att jag hade den där speciella personen att dela dom ensamma kvällarna och nätterna med. aja det kommer ;D Och förhoppningsvis hinner jag och Albin med en promenad sen. Finns inte mycket som är bättre än våra promenader...att bara få gå runt med en av dom bästa personerna på jorden och prata om allt! precis allt! I love it!

 

 

Men så länge ska jag roa mig med att kolla på den underbara filmen Moulin rouge

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=F9XGsp8FpOQ&feature=related

 

 

Och eftersom jag inte vet hur man lägger in en video så får det bli en länk till den här underbart bra låten från moulin rouge! :3


Underbar dag

Hade en helt awesome dag igår med parkhäng och grillning med dom finaste personerna! såatte...lite bildbomb kanske :D
Först blev det att möta upp en finfin kim vid sin finfina bil ;D
Kim, jag, Jennifer och Drika
Solsolsol! :D
Och det är en aning över ljusa bilder...meen vad gör väl det? Jag orkar inte sätta mig och göra om dem xD
Jag och Jennifer :D <3
Hela gänget förutom Nikita som agerade fotograf :3
Bekymrad Kim, herpaderp Bella och glad Jennifer
Spela kubb!
Sen tappade vi Albin och Ch och drog hem till Kim och grillade korv
Le sexy!
Sen gick vi in och fick även sälskap av Joakim ett tag och jag gör den sexigaste minen ever!
Sen blev det Vattenpipa och kolla på karatefylla!
Och sen orkade jag inte lägga upp flera bilder :D
Iaf en väldigt nice dag med väldigt fina människor <3

RSS 2.0