Trött och Valborg

I made a mistake like so many times before. I ended up in your bed next to you, so close but still so far away. So happy but so destroyed inside.

 

Känslan av att få somna med huvudet på ditt bröst är obeskrivlig...finns inget jag njuter mera av. Men trotts lyckan som sprids i mig gör det så ont för jag vet att det är så fel, så inte menat att vara.

 

Hade en väldigt rolig söndags kväll och natt med en av dem finaste personerna jag vet, rökte för mycket vattenpipa och kollade på Alice Cooper dvd. Sen spelade vi även lite guitar hero innan vi gick och la oss på tok för sent...och sen somnade man ju inte på en gång heller, fail. Men fick en sådär tre timmars sömn! hääärligt.

 

Så nu är jag trött och inte alls pep på valborgsfirande! så blir antingen att sitta inne och läsa hela kvällen.. eller möjligen ta bilen till stavsjö och muppa med min fina Nikita. Får helt enkelt se hur det blir!

 

Nae nu kallar min fina bok på mig igen så herrå!

Bjuder på en finfin bild på mig och bästiiis <3
Är lite för sugen på att ladda upp en bild på den fina människan jag sov hos inatt...men ska nog låta bli med det ;D

Forget and move on

Dog just lite inombords...sådär som man gör när man inser att man har gått och blivit kär men att snubben är ett fucktard när det gäller känslor och att det aldrig kommer att bli något bra. Alltså är det bara att försöka glömma...vilket inte går så bra. Men nu är jag iaf bestämd på att verkligen inte höra av mig och se till att glömma!

 

Jag har inte orken att springa efter ännu en som egentligen inte vill ha mig, som bara är det för att "hon är okej" och bättre att ha någon okej än att vara ensam. nepp jag har fått nog av det.

 

Men det är så obeskrivligt läskigt att vara ensam...hatar det. Men jag vet att det kommer med tiden...att allt blir bra. Men en sak är säker..2012 kommer jag nog att komma ihåg som ett av dom jobbigaste åren. Det var efter nyår som allt bara gick helt åt helvete, and why? jo jag träffade honom! sen är såklart inte allt skit som hänt kopplat till att jag träffade honom..det är mycket runtom med men ja, han krånglade till det ganska rejält när jag behövde det som mins iaf.

 

Time to move on!

...but I know that as long as I can dream I will dream of you...


Underbara Asking Alexandria <3

Bleh

Illamående illamående och lite mera illamående! är så sjukt trött på det! och så får vi inte glömma det jobbiga magontet! whats wrong with me? Gissar på att det är min fucking magkatarr >.< Döööööd åt den!

 

Men nu glömmer vi den lilla tråkigheten, och går in på andra tråkigheter! Som att jag nu har kommit fram till att mitt ett års studieuppehåll antagligen blir att jag hoppar av helt! Kollar istället upp andra kurser med en helt annan inriktning, såsom psykologi mm på liu! Hoppas på att jag hittar något som jag kan trivas med och att jag kan få komma in på samma linje som min bästa Albin! Skulle vara nice som fan! Men blir inte att söka in förens till våren, så att jag får lite ledighet...lite tid att bara vara och tänka.

 

Önskar att livet bara kunde vara lätt...okomplicerat och att man bara kunde få det man ville ha! Fast när jag tänker efter skulle ju inte det häller vara så kul...då skulle man inte ha några mål man behövde kämpa för att klara...skulle ju vara tråkigt som fan.

 

Känner även att jag behöver ett jobb nu! är så mycket jag vill göra men har inte pengar .-. Vill till Metaltown och Wacken. Vill pierca läppen, tungan och naveln. Och så får vi ju inte glömma mina älskade jävla dreads som jag har velat ha i evigheter! och en tatuering.

 

Men ska i alla fall köpa metaltown biljett och dreads för det lilla jag har kvar i plånboken! :3 Så nu har jag skrivit att inlägg med helt ointressanta saker som kanske någon stackare någon gång råkar läsa! tjao!

 



Solsolsol

Sol fina sol! Det är galet hur humöret kan ändras så brutalt bara av lite sol! och underbart bra sybreed! Helt plötsligt känns allt möjligt igen! Härliga känsla! ;D Kanske man kan ta sig i kragen och smsa lite folk som man vill smsa, men iof inte borde smsa.... ;D

 

nee nu ska jag sluta sitta inne vid datorn och ge mig ut och träna med Nikita! och sen träffa Albin och muppa!

 

Och bara för att jag är så jävla kär i Ben Bruce och för att ett inlägg utan bild är sjukt tråkigt så bjuder jag på den sexigaste bilden jag kunde hitta på underbara Ben! <3

The real me

Jag kom på en sak....jag bloggar typ aldrig...vilket innebär att det inte är någon som läser på min blogg. Vilket jag tycker är sjukt nice! Det innebär att alla min spärrar kan försvinna. Jag behöver inte bry mig om vad fan jag skriver här för typ ingen läser det iallafall, och jag är ju den typen av person som helst inte skriver på internet...eller skriver över huvud taget. För att jag alltid är så osäker över vad folk ska anse om det jag skriver och för att jag är så sjukt bra på att stava fel och särskrivningar!

 

Men eftersom ingen läser här kan jag skriva ut mina åsikter och tycka om det jag tycker om utan att tänka över 500 gånger hur många som skulle tycka jag är dum i huvudet som tycker som jag gör. Och om det är någon som mot förmodan hittar in på min blogg...ja då kanske den personen har turen att kunna se en glimt av den jag verkligen är!

 

Jag är så sjukt trött på min underlägsenhet...att jag är så rädd för att tycka det jag tycker...alltid vara så blyg...ae borde göra en ändring på det!

 

Men nu ska jag återgå till att lyssna på Blindside och kolla runt på finfina bilder på internet i väntan på att bästa Albin ska höra av sig så vi kan gå på promenad och bara ha trevligt <3

 

Och bjuder på en bild på snygging Albinen bara för att ;D


I miss the real me

Ibland när man inte har någonting att göra så sitter man och kollar igenom massor av gamla bilder...och så börjar man undra vad som hände egentligen? vart fan tog den där tjejen som jag va då vägen? hon som visste exakt vad hon ville, och fixade så hon fick det hon ville ha. och hon som alltid var glad vad som än hände...vart tog allt det vägen?

Jag önskar att jag kan få bli mig själv igen.







Hon som hade blått hår och inte brydde sig ett skit om vad folk tyckte om det! oh shit vad jag saknar det håret!







Nae nu får ego pixen vara slut..och self pity tiden med! godnatt!

RSS 2.0