I´m back!

Jaha då har jag fått stränga order om att börja blogga igen nu när jag har flyttat...så jag ska ge det ett försök, sen får vi se hur länge der håller! xP Men nu sitter jag på mitt lilla, väldigt kalla rum iaf och panikar över mitt upprop. Trackar några få personer med allt jag är orolig över och håller tummarna för att jag iaf kan se lugn ut imorgon. Men samtidigt som jag är så nervös så är jag minst lika förväntansfull, och tycker att det ska bli sjukt kul och spännande! Jag tycker det är extremt tomt att inte känna en jävel...men det blir det väl ändring på imorrn så det är bara att stå ut!

Men nu får det vara nog om min nervositet osv. tänkte lägga upp lite bilder på mitt lilla rum för den som är intresserad!

Min lilla säng, och mitt väldigt charmiga kolage på världens bästa vänner som jag fick i lördags när jag skulle åka från norrköping :')

 

 

Men ja har inte hänt så mycket mera intressant här i Uppsala. Så nu ska jag försöka sätta mig med min matte bok ett tag och bli snäppet smartare! Eller bara snäppet mera förvirrad...

Hör av er som tokar till mig nu så att jag slipper känna mig ensam!


RSS 2.0