Söndag

Nu är det söndag...alltså skola imorrn igen. Känner inte för det :P vill bara sitta hemma och lata mig med HiNi! menmen det blir nog ett roligt sista år med klassen =)

I fredags så hade vi en liten nollning för ettorna där dom fick bli mjöliga och leriga. Det var ganska kul. men jag var bara så allmänt opepp den dagen så det hade antagligen vart roligare vilken annan dag som helst xP

Sen på kvällen kom det en ny liten polle till vårat stall som kallas bullen. Mycket söt!

Sen igår hade vi städdag i stallet, så hela dagen spenderades i stallet. Men städningen behövdes verkligen! Jag sopade ner hur mycket spindelnät som helst och nu är det renare en någonsin ;) pluss att vi passade på att ta cement och fylla igen det lilla hålet som fanns i min box, det var skönt att få bort kan jag lova!

men nu ska jag sluta att skriva och sätta mig och mysa med HiNi igen. kram

sista lovdagen

Jaha då är sissta lovdagen snart slut då. känns kanske inte heelt okej men nej jag vet inte vad jag tycker om att ha skola imorrn ^^ Men har haft ett bra avslut på lovet iaf. Jag och lilla Mulle spenderade dagen hemma hos drika och hedda och spelade tv spel som vi brukade spela när vi var mindre. Det gillades skarpt! jag och drika blev som mini drika och bella igen ;) och drika är och förblir den sämsta förloraren jag känner x)<3

Sen hade vi även fått lönen från sommarjobbet. så nu är man lite rikare :D men jag och drika kunde inte låtabli att spendera lite pengar på en gång och beställde varsin väska från shock. men det behövdes så ;)

Och efter att ha varit hos Drika så blev det stallet. Nu ska jag duscha och fixa lite och sen blir det att sova
kram



finfina väskan jag beställde idag.




Bjuder även på en charmig bild på mig och Hedda från i början av sommarlovet ;)

Skaffat Blogg

Jahopp då har man skaffat en blogg då...Får se hur det går xP inte den bästa på att skriva eller uppdatera men det är väl bara att försöka ;) hoppas det är någon som kommer att tycka om att läsa den iaf.

Men kan ju börja med att berätta om min dag. som inte alls är intessant. Det är näst sissta dagen på mitt sommarlov. (eftersom att min klass är bäst och har lov till den 26e när alla andra på skolan och dem flästa skolor börjar 23e ;) ) pluss att det var älsklingens 19 års dag. Grattis till honom <3

Så vi firade dagen med att sitta inne och bara gå ut för att gå en runda med lilla vovven. och så bakade jag två kladdkakor till HiNi. Så det blev att sitta inne och lata oss och tjocka hela dagen. :) Kunde tyvärr inte ge HiNi sina födelsedags pressenter då jag beställt böcker han ville ha på internet och dom har inte kommigt enu. menmen han får dom när dom kommer ;)
Och imorrn är det sissta lovdagen...ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan och få ordning på vardagen igen. Men skulle inte ha något emot att ha några veckors lov till!

Men nu ska jag återgå till att spela tråkiga flash spel och prata med bästa drika på msn ;) kram.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0