Småttingveckornas slut

Ikväll är det väl egentligen dags för småttingveckornas sista kväll...gillas inte! Men det är iaf småttingmiddagen på schemat för ikväll...där man ska ha med sig oömma kläder och ombyte då det tydligen kan bli matkrig! Sen skulle man även ha med sig en handduk plus att vi har fått lära oss hur man hoppar i fyris...Tja det kan ju inte betyda annat än gaaaaalet galet och sen ett finfint dopp i fyrisåns smutsiga och kalla vatten, för att renas oh efter det påbörja vårat liv som riktiga Ultnesare! Det låter iaf som att det kommer bli en väldigt rolig kväll!

Men sen har vi även haft två väldigt roliga kvällar nu i veckan som jag glömt berätta om, så jag gör väl det lite fort. Vi börjar med hembjudningarna, som alla sa innebar att bli hem bjuden till en av skolans professorer och äta middag och ha det trevligt! Men vi är inte helt ovisa småttingar, utan förstod att så var nog inte fallet...och neee det var det ju inte.

Först hade vi blivit uppdelade i ca 40 grupper, jag var i grupp 30 och fick därmed kolla igenom många grupper som blev hämtade av sina "professorer", som var ett gång studenter utklädda till olika saker. väldigt många fina saker! Men tillslut blev jag upphämtad av ett gäng mumier. Dom satte på oss ögonbindlar ledde runt oss i cirklar ett tag och satte oss sedan i bilar och körde iväg med oss. När vi var klara med bilturen sattes vi i en ring någonstans och beordrades att sjunga...så vi satt dä och sjöng så vackert i minst tio min, innan vi tog av oss ögonbindlarna och såg att vi satt mitt inne i stan och att våra mumie ledare hade stuckit...men dom hade lämnat en väska full med öl och cider och en lapp där det stod vart vi skulle. (dom hade även beslagtagit våra mobiler och väskor)

Sen började galna kvällen med uppdrag av olika slag, gå runt i stan utklädd till mumie och sen avsluta kvällen på pubben med dans! så man kom väl hem runt tre ngn gång? sen var det bara att ta sig upp till matten kl 10 nästa dag! Men det var iaf heeeel kul!

Sen igår var det kälkrace och andra uppdragsredovisningar! helt aweeeesum!


Kälkbygge!


Slänga dålig fotbollsdommare i fyris!


Och så en väldigt dålig bild på två av mina mumiekompisar! =)

Hard work work!

Galen men helt underbart rolig dag!
Först en extremt tung skoldag, med ca 20 min matrast...så det blev att köpa en baguette och stå sig på hela dagen...och ni som känner mig vet att det inte räcker på långa vägar! så det blev en låååång skoldag! men samtidigt väldigt intressant med föreläsningar om roliga lantbruket och djur. Så fortfarande en godkänd skoldag! ;D

Sen har jag lyckats dra på mig en förkylning efter sångboksmiddagen i lördags så planerade att skippa småtting aktiviteterna och gå hem och vara sjuk efter  skolan...Men vid halv 5 när lektionerna va slut drogs man till småttingaktiviteterna iaf...dom är ju så roliga! Och idag var det camp ultuna som stod på schemat!

massa roliga stationer med härliga tävlingar! bland annat att dra en traktor! helt underbart när vi är fyra tjejer som drar en traktor! det var typ...tungt! Det var även en plastmatta full av såpa som låg i en backe, sedan skulle vi ta oss upp för den och hälla vatten i en hink...och den med mest vatten i slutet van såklart. Jag fick lite flera hål i jeansen och blev väldigt blöt på den stationen! men kul var det ;D Men sen fanns det massor av flera underbart roliga stationer! men tänker inte sitta och rabbla upp alla...så för den som är intresserade så är det bara att fråga!

Efter camp ultuna var det iaf puben som vanligt och sen cykla hem i regnet...och nu är jag extremt trött...så den här uppdateringen får duga för nu! har ju skola att ta mig upp till imorrn! så god natt allihopa!

trött

Nu tog visst tröttheten över helt! skulle gått på grillning igår...men var för trött och tänkte att jag går upp tidigt istället och är med på övningarna att lära sig hitta inne i stan! meen jag lyckades inte ta mig upp till det häller! så nu ligger jag halvdöd i min säng och laddar inför sångboksmiddagen ikväll! bara jag lyckas hitta till min förfest så tror jag det blir super kul!

Men som vanligt har jag panik över kläder och hår osv! vad är att vara för uppklädd och när är man för sunkig? Det värsta nu är att jag inte har mina underbara vänner här som jag kan plåga med mina olika klädval, och all min noja över hur vad jag än tar på mig så är det fel...jag behöver er där hemma i Norrköping!

men jag ser verkligen fram mot middagen ikväll! och jag tror att dom har överseende med om ovisa småttingar kommer i lite fel kläder ;D

men nu ska jag återgå till att sova! så jag är på topp ikväll ;D

och jag har så mååånga gammla bilder jag ville lägga ut...men neh jag låter bli, så det inte blir en till bildomb ;D


Bildbomb!

På årder av Mamma lägger jag nu ut en bild bomb från den gångna småttingveckan, så alla kan få se hur kul jag har! =)
Vi börjar med dem bästa mästarna!


Mästare kapten jacob sparris!

Kapten Sparris lastade sitt skepp ”The Black Pöl” med rom och sparris och satte kurs mot Ultuna. Kaptenen hade inte förutsett att sparrisen ombord skulle ruttna, och har under ett halvår endast druckit rom och kan därför verka aningen berusad. Nu, sex månader senare är Kapten Jacob Sparris här för att tygla de hemska småttingarna.

Hippie Knästrumpa

Kung julkulla och Hippie knästrumpa

OJojoj Generalen ser dig! typiskt vis general!

Generalen tar drastiska åtgärder när vi småttingar är för dåliga på prov! Det var här han bestämde sig för att det fick vara nog och skickade efter hjälp, och då fick sitt gäng med visa mästare! Typiskt jätte roligt att kolla på!

Le O Gnidas och Skratt Hatar´n

Awkward SchizoMan, Skratt hatar´n, släktingmästare och Bara :

Sphinks Fiddler, Le O Gnidas, Kung jukkulla, och Hippie knästrumpa blir inkallade för att rädda ultuna från de ytters ovisa småttingarna.

Awkward SchizoMan, Bara : , Lenny Starfarter, Shotta på StrulStreat, Skratt hatar´n, Poca HotAss, MadChick och kapten Jacob Sparris blir inkallade av generalen och kom förstås så fort dom hörde att Ultunas fagra ängder skulle invaderas av ohvisa småttingar.

Vi har även fått en väldigt vacker genomgång på hur man ska bete sig under Sångboksmiddagen...Tydligen fick man inte sno sin grannes vin, peta tänderna med gaffeln, slicka av talriken, tvångshångla, eller kasta köttbullar. Vi ohvisa småttingar lärde oss mycket!

Tydligen ska man sitta såhär vackert och skåla...håll tummarna för att vi småttingar klarar detta! en typiskt svår skål för småtting!

Sköter man sig inte kan det alltså bli en mindre rolig kväll!

Och tydligen får man inte komma till sångboksmiddagen klädd såhär...förstår inte alls varför man inte skulle få det?

Sen har vi även haft en släktträff på Ulltuna! då var det mästares tur att dansa för småttingar!

Live musik har vi med på ultuna! här har vi Tupplurarna som spelade så fint så mästarna kunde dansa!

Så avslutar vi på en liiiiten del av husdjurssmåttingarna...och jag som är så fint på språng! (Vi måste alltid ha på oss vår fina Svensk fågel keps och namnbricka!)

 

Så som den som orkat kolla igenom allt ser så händer det mycket på Ultunas fagra ängder! och det är vääldigt kul! Men så får vi ju inte glömma att ohvisa småttingar i tisdags natt lyckades väcka Jyns! två smårringar förlorades den natten...och Generalen blev rasande! typiskt ovis småtting!

 

Men vi får se om jag lyckas lista ut hur man får upp videos på bloggen så kan ni få se när fotbilsdomaren under småttingfotbollen blev nerkastad i fyris, och även en små dålig video från pubben när våra mästare kör årets ultuna dans! (som jag tror att vi småttingar äntligen börjar lära oss nu!)

 


RSS 2.0