Trevlig helg i Märsta

Och så har man överlevt en helg i Märsta då =) Det var extremt kul att träffa gamla kompisar som Pagge och Becka. Så jag är väldigt nöjd trotts att helgen inte gick helt smärtfritt! 

 

Började bra på torsdagskvällen när vi kom dit. Vi mötte upp Christoffer och stod och pratade med honom ett tag, och jag fick en bukett röda rosor av honom! smälte liiiite massor. Sen på fredagen var det fest och garage med Nikita Staffan och Christoffer. En jätte bra kväll tills Christoffer fick någon snefylla blev jätte sur och bara drog.

 

Sen på lördagen kom Pagge och Becka. Vi lagade mat och förfestade och hade jätte trevligt! Sen gick vi till garage och hade ännu roligare! och där mötte vi även upp Åke. Men den kvällen slutade tyvärr med att jag började spy blod och förstörde hela kvällen yay! 

 

På söndagen mådde jag bara piss och kände bara att jag ville hem. Men det va en otroligt bra helg i alla fall. Så nu...bilder! 

 

Lite dricka och lite muppar! 

 

Två muppar!

 



Och så lite mera muppar! :3

 

Sen hade även Natasha gjort världens mest awesome Batman naglar på mig! 


Skriva av mig, och nooo future!

Och så va man där igen...arbetslös, och utan någon ide om framtiden alls. Trodde att jag hade allt planerat och klart när jag flyttade till Uppsala men se så fel jag hade! Har ju föresten inte skrivit något om vad som hände med Uppsala här. Lästa igenom bloggen här om dagen och insåg att jag va tillsammans med HiNi flyttade till Uppsala och mådde bra. Sen helt plötsligt bodde jag i Norrköping igen va allmänt emo och olyckligt kär i en mystisk Kim? Så nu tänker jag ta en snabbgenomgång om vad som hände i Uppsala! 

 

Det började som sagt bra. En super bra utbildning med jätte roligt folk och en bra skola, Men ganska snart insåg jag att fan vad svåra kurserna är och framförallt fan vad snabbt fram det går! (och jag lär mig väääldigt långsamt). Sen efter ett tag insåg jag även att jag hade helt underbara klasskamrater men fan jag passar inte in i det här Ulltuna gänget. Det fanns fan ingen som mig där, ingen med mina intressen (förutom intresset för djur och natur då) och ja ingen jag klickade med bara. Så jag kände mig alltså inte hemma för fem öre och klarade inte av studietempot. 

 

Samtidigt som studierna alltså började dra ner mig ganska rejält så lyckades jag träffa Kim ute när jag va på tok för full! Den kvällen slutade med att jag kysste honom. Jag va alltså otrogen mot min älskade Hini, något jag inte är stolt över. Men hini bara förlät mig, vilket fick mig att inse något som jag redan borde insett för längesen med tanke på att han va kär i en annan tjej typ hela vårat förhållande. Men jag insåg att han inte älskar mig, att han antagligen aldrig gjort det. Även om han säkert tror det själv. Sen fortsatte jag även att prata med Kim och föll totalt för honom.  Så jag gjorde slut med Hini. 

 

Med allt det här hängande över mig framförallt allt med skolan så hade jag slutat äta. Helt. Det är något jag inte har kunnat prata om förens nu ett halvår senare, men jag levde i alla fall på ett paket nudlar om dagen och gick ner sjukt mycket i vikt. Och nu kanske folk tycker att hallå det här är inget att sluta äta för! nej kanske inte för er, men jag brottades med besvikelsen min familj skulle få när dom insåg att jag inte klarade av skolan. Vilket i min familj är ett extremt måste! I vilket fall var det väldigt svårt för mig. Men det hela slutade med att Dom i skolan blev oroliga för jag slutade vara glad, jag log aldrig, sov aldrig och ja det syntes. Mamma såg det med och reagerade även på hur jag bara rasade i vikt. Och sen alla mina vänner här hemma i norrköping såg med min viktminskning. 

 

Så det hela slutade med att jag var en vandrande zombie och blev hemtvingad av vänner och halva min familj. Men andra halvan av min familj har fortfarande inte sett något och pappa är såå besviken på mig. Så nu sitter jag här, äter normalt igen tack gode gud, men fortfarande olyckligt kär och så är ju sommarjobbet slut så hej arbetslösheten! Så nej jag kan egentligen inte påstå att jag mår mycket bättre, senast igår kom pappa fram till mig och se jaha så nu är jobbet slut, vad ska du göra nu då? 

Jag svarade att jag ska söka nytt jobb, och att jag sökt jobb hela dagen. 

Då blev pappa arg och sa jojo det förstår jag väl men hur fan du ska lyckas få ett jobb det begriper jag inte. Sen gick han bara

 

Kände att ojoj vilket stöd man får ibland! han kan inte ge mig minsta lilla beröm för att jag haft ett jobb utan kan bara klanka ner på mig. Och jag förstår honom, han vill att jag ska ha en framtid. Men hur fan ska jag lyckas få en framtid när jag verkligen inte har någon motivation till att bli något? Men jag håller modet uppe och hoppas på att min framtid kan ljusna snart =) 

 

Och jag är extremt imponerad om någon någonsin orkar läsa igenom det här...men fan bloggen har blivit min lilla skriva av mig plats! och det är ju sällan någon som hittar hit så det är bara bra =) Nu ska jag iaf kolla runt efter ett bra ställe att köpa se dreads ifrån och leta lite flera trevliga jobb att söka!

 

Så pissar vi upp det här inlägget med en finfin bild från min åre resa med några fina Ulltunesare som jag saknar <3


Inte lika trött

En inte lika trött Isabel som igår har bestämt sig för att göra ett nytt försök till att blogga! Men jag är verkligen värdelös på att blogga. Har aldrig något direkt intressant att skriva om, orkar aldrig diskutera något ämne. För lets face it jag har inte modet att uttrycka mina egna åsikter! Så ne det får förbli en tråkig blogg som jag skriver i lite då och då om hur dålig jag är på att skriva eller något annat kul! xP 

 

men nu lite bilder! 

 

Jag och nikita i cypern 

 


Göra minipizzor i brödrosten like a fucking boss! 

Och en lycklig bella med billig alkohol! 

 

Och så lite fin utsikt från hotellrummet :3


Galen sommar!

Det här har verkligen varit en galen, fartfylld och problematisk sommar.
 
 
Jag har vart på Metaltown och mått bra! 
 
Jag har vart i tyskland på underbara Wacken. det absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv! <3
 
Sen drog jag och min fina Nikita iväg till cypern och gjorde allt som två ensamma tjejer absolut inte ska göra utomlands! 
 
Och nu är jag precis hemkommen från Close-up båten och en gaaalen kryssning.
 
Det är allt roligt jag hunnit med den här sommaren..annars har jag bara jobbat och vart olyckligt kär! och försökt att hantera alla jävla kärleksproblem runtom mig. Och det ska vi inte ens gå in på nu! Och egentligen vill jag lägga upp mängder av bilder men det orkar jag inte! så over and out och god natt! 

RSS 2.0