Vad är min dröm?

Jag hade allt uträknat. Jag skulle klara gymnasiet gå direkt till universitetet, bli en husdjursagronom och sen hitta ett jobb jag älskade och bara leva!

 

Men den där husdjursagronom drömmen gick ju åt helvete och sen dess har jag varit helt lost! Jag har aldrig förut känt den här hopplösheten, att inte ha något över huvudtaget som jag vill satsa på så det är en helt ny känsla för mig att tackla. Jag förfaller verkligen mer och mer för varje dag.

 

Idag kom jag underfund med att jag i alla fall måste skaffa mig en egen lägenhet, få bo själv och bara vara vuxen för att komma någonstans. Men för att göra det behöver jag ju ett jobb så jag får pengar. Visst jag har 7-eleven nu. Men det är bara ett extra jobb och aldrig att jag kan klara mig på det!

 

Så nu är min stora fråga hur fan jag ska lösa det här? hur ska jag komma ur den här dvalan och tycka att livet är roligt och värt något igen? Jo jag behöver en dröm! Ett mål som jag kan uppnå. Men hur ska jag hitta det då? Jag börjar seriöst bli galen! Vill ju bara tycka att något är kul igen.

 

Kan det inte bara komma någon, vifta med en trollstav och ge mig ett mål med livet nu? Det skulle vara helt awesome!

 

 
 
Dåliga bilder...men jag har min ängel som hjälper mig i alla fall! =)
 
 

RSS 2.0