ÖL? NEEE

Ibland hatar jag verkligen att jobba...och då menar jag hatar! Ingen har väl missat olyckan på kolmården? ne tänkte det...Det var i alla fall tungt att komma tillbaka och ställa sig och jobba och möta kunder osv och hela tiden veta att hon är död...och hon dog här i närheten av där jag är just nu. Fick i alla fall väldigt bra stöd från min chef vilket jag är väldigt tacksam för annars vet jag inte hur det hade gått. 

 

Sen avslutades den jobbiga arbetsdagen med en minnesceremoni då jag satt med hini och familjen och bara sörjde att en så underbar person inte finns längre. Och att sedan se Erik så ledsen...nej fy det var inte okej. 

 

Sen har vi idag då jag bara känner för att supa bort alla mina minnen! men nej för jag jobbar imorgon på midsommar...och då tänker man att aja då kör vi imorrn då! men nej nej jag jobbar på lördag med, och söndag, och måndag, och tisdag, och onsdag. Sen har jag två dagar ledigt! FML

 

Aja pengarpengarpengar! 

 

Men nu ska jag se om jag kan dra ihop något kul som kan hända ikväll iaf! =)

 

herrå! 


Le derp

Att man kan bli så sjukt glad av ett enda sms, men samtidigt lyckas bli så extremt derp vid tanken på samma sms sen en dag senare? Det är wierd. Fick iaf ett fint sms ifrån London igår från Kim om att han var på väg hem. Blev helt crazy lycklig! och idag är jag bara derp. Förstår inte alls varför...blir lite galen på mig själv xD Kan vara det att jag verkligen verkligen vill träffa honom så fort jag bara kan men vet att det inte kommer bli så för att allt med honom är så svårt! :D

 

Ajaaaa nu ska jag sluta att sitta och fundera över den där snubben...vilket inte lär gå. Men kan iaf sluta skriva om honom! och istället skriva om att jag ska till fucking Metaltown på fredag! Spendera min helg med att se på underbart bra band och dricka öl! Och med lite tur få efterfesta med Skitarg ;D Ser fram emot helgen jävligt mycket! Hejdå norrköping och all skiit!

 

Har dessutom fått lära mig wocka på jobbet! jag hatar att behöva laga den maten som vi sen säljer! :D menmen det är pengar!

 

Hejdå!

 


le vuxet!

Sitter och dricker kaffe och äter macka, och ska snart iväg till jobbet! känns lite vuxet på något vänster xD fast neh jag är långt ifrån vuxen, inte ens 20 ju.

 

 

Känner att det här är ett heeelt ovärt inlägg så bjuder på en extreemt dålig och oseriös cam-bild!

 

 


lkshgdldfsgö

Och där kom ångesten och paniken som jag inte känt av på flera dagar >.< Vill bara ut med mina vänner och få glömma allt...men neh måste jobba imorrn...vill bara ut ur lägenheten, och inte behöva vara ensam. bleh



Jobb jobb jobb

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv! yepp det var på tiden. Har lyckats få jobb på kolmården, som restaurangbiträde. Bara ett sommarjobb men fortfarande bättre en ingenting! Och jag får kassaerfarenhet = mycket bra! Plus att pengar pengar pengar.

 

Så nu har jag haft fullt upp varje dag från att jag fick provjobba i tisdags och har jobb varje dag till Tisdag iaf. Japp här kör vi på hårt med en gång! men jag trivs, och jag är relativt glad så det funkar.

 

Det som är bra med att ha så mycket att göra är att jag är för upptagen för att tänka på en viss person. Fast så fort man slutar jobbet så är han ju där i tankarna igen. fuuuuu. Aja jag antar att jag måste lyckas gå vidare någon gång...så det kommer, med tiden.

 

Det suger att vara kär! och det suger ännu mera när man får umgås med honom nästan varje dag, men vet att han inte känner likadant för mig som jag gör för honom, men att han trotts det ser mig som mera än bara en vanlig kompis. men ja kk förhållanden har väl aldrig direkt varit kända för att vara bra för båda parter? ;D

 

Men på tal om något annat så fick jag lära mig att virka dreads igår! eller att fixa till dreads genom att virka in der lösa håret. It was funny!

Och bara för att jag kan så lägger jag upp en gammal bild på mig och älskade Nikita <3

RSS 2.0